Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending
Chateau Meiland: Vivé niet blij met haar cadeaus

Chateau Meiland gemist? Bekijk hier de hele uitzending Het is weer maandag, wat betekent dat we kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Er zijn veel verjaardagen, Erica is net zestig en nu wordt Vivé alweer twee jaar en dat moet uitgebreid gevierd worden. Alle fragmenten uit deze uitzending Levensgevaarlijk: Martien Meiland knoeit met het stroom Bekijk deze video » Vivé is bang voor de pop: "Het is geen succes. Doe maar terug in de tas" (video) Bekijk deze video » Kijkers woest om rijgedrag Maxime Meiland: "Kind los achterin, stupid" (video) Bekijk deze video » Cadeaus voor jarige VivéOp de spaarzame vrije dagen worden er cadeaus gekocht. Gelukkig slaagt de familie snel met leuke cadeaus voor de jongste telg. Iedereen weet zeker dat Vivé er blij mee zal zijn. En dus kunnen ze met een gerust hart klussen in het huis van Maxime. Maar hoe kan het ook anders, er gaat van alles mis… Stoppen slaan doorAls de stoppen doorslaan, ontstaat er paniek. Gelukkig heeft Erica de hoofdschakelaar, die achter het hoofdbord van het nieuwe bed in de slaapkamer zit, omgezet en blijft de schade beperkt. Alleen gaan de lichten nu niet meer uit. Tijd om professionele hulp in te schakelen. Dat had de familie ook beter kunnen doen bij het aanschaffen van de cadeaus voor Vivé. De cadeaus waarvan de familie zeker wist dat ze in goed aarde zouden vallen, worden namelijk door de kleine afgeserveerd.
Uitzending :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de uitzending hier bij KIJK.
TIP: Kijk deze aflevering zonder reclame terug op NLZIET. De eerste 14 dagen gratis. Klik hier.

Het is weer maandag, wat betekent dat we kunnen kijken naar een nieuwe aflevering van Chateau Meiland. Er zijn veel verjaardagen, Erica is net zestig en nu wordt Vivé alweer twee jaar en dat moet uitgebreid gevierd worden.

Cadeaus voor jarige Vivé
Op de spaarzame vrije dagen worden er cadeaus gekocht. Gelukkig slaagt de familie snel met leuke cadeaus voor de jongste telg. Iedereen weet zeker dat Vivé er blij mee zal zijn. En dus kunnen ze met een gerust hart klussen in het huis van Maxime. Maar hoe kan het ook anders, er gaat van alles mis…

Stoppen slaan door
Als de stoppen doorslaan, ontstaat er paniek. Gelukkig heeft Erica de hoofdschakelaar, die achter het hoofdbord van het nieuwe bed in de slaapkamer zit, omgezet en blijft de schade beperkt. Alleen gaan de lichten nu niet meer uit. Tijd om professionele hulp in te schakelen. Dat had de familie ook beter kunnen doen bij het aanschaffen van de cadeaus voor Vivé. De cadeaus waarvan de familie zeker wist dat ze in goed aarde zouden vallen, worden namelijk door de kleine afgeserveerd.

Bekijk hier alle video's en artikelen van Chateau Meiland

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV