Emotionele Caroline van der Plas in Vandaag Inside over biografie: 'Alle ellende komt weer terug'

Emotionele Caroline van der Plas in Vandaag Inside over biografie: 'Alle ellende komt weer terug'

Donderdag 9 november 2023 om 12:27

Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Woensdagavond schoof Caroline van der Plas aan als gast bij Vandaag Inside. Tijdens de uitzending uitte de BBB-leider haar teleurstelling over de schrijfster van de biografie 'Met de trekker naar de macht', die haar en haar leven behandelt.

Tekst gaat verder onder de video.

Emotionele <em>Caroline van der Plas</em> in <em>Vandaag Inside</em> over biografie: 'Alle ellende komt weer terug' Hieronder zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van woensdag 8 november. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Woensdagavond schoof Caroline van der Plas aan als gast bij Vandaag Inside. Tijdens de uitzending uitte de BBB-leider haar teleurstelling over de schrijfster van de biografie 'Met de trekker naar de macht', die haar en haar leven behandelt. Tekst gaat verder onder de video. Leven overhoop gegooidCaroline van der Plas laat weten dat de biografie het leven van haar en haar kinderen compleet overhoop heeft gegooid: "Mijn kinderen hebben tweeënhalf uur met haar gesproken. Het was echt een heel indringend gesprek. Ze hebben haar gezegd: 'Doe dit niet, want je haalt alles weer terug voor ons.'" Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.
Talkshow :

Leven overhoop gegooid
Caroline van der Plas laat weten dat de biografie het leven van haar en haar kinderen compleet overhoop heeft gegooid: "Mijn kinderen hebben tweeënhalf uur met haar gesproken. Het was echt een heel indringend gesprek. Ze hebben haar gezegd: 'Doe dit niet, want je haalt alles weer terug voor ons.'"

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's