Vanavond in Undercover in Nederland: sprintende Alberto confronteert veroordeelde oplichter

Vanavond in Undercover in Nederland: sprintende Alberto confronteert veroordeelde oplichter

Vanavond in <em>Undercover in Nederland</em>: sprintende <em>Alberto</em> confronteert veroordeelde <em>oplichter</em> Een sprintende Alberto Stegeman, die achter een oplichter aangaat en hem letterlijk tot stoppen dwingt. Er volgt een lange en indringende confrontatie met de fantast die, ondanks een veroordeling, doorgaat met slachtoffers maken. Je ziet het zondag in Undercover in Nederland. Tekst gaat verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door SBS6 (@sbs6nl) WhatsappfraudeEn aandacht voor een vrouw die tienduizenden euro's kwijtraakte via zogenoemde whatsappfraude. Zij dacht te chatten met haar dochter, maar ze bleek in de val te trappen van een oplichtersbende. Alberto en zijn team gaan op zoek naar de dader. Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hierboven. Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook WOESTE Alberto Stegeman confronteert daders zorgboerderij Aurora (Undercover in Nederland) Bekijk deze video » Undercover in Nederland gemist? Schaamteloze Adriana ontwijkt vraag over MH17 Bekijk deze video » ZIEN: heftige Undercover in Nederland-confrontatie met man die dickpics stuurde naar 11-jarige (video) Bekijk deze video »
TV :
Sunday 12 November 2023 om 16:34

Een sprintende Alberto Stegeman, die achter een oplichter aangaat en hem letterlijk tot stoppen dwingt. Er volgt een lange en indringende confrontatie met de fantast die, ondanks een veroordeling, doorgaat met slachtoffers maken. Je ziet het zondag in Undercover in Nederland.

Tekst gaat verder onder de video.

Whatsappfraude
En aandacht voor een vrouw die tienduizenden euro's kwijtraakte via zogenoemde whatsappfraude. Zij dacht te chatten met haar dochter, maar ze bleek in de val te trappen van een oplichtersbende. Alberto en zijn team gaan op zoek naar de dader.

Bekijk de beelden van Undercover in Nederland hierboven.

Undercover in Nederland is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt iedere aflevering en de beste fragmenten van Undercover in Nederland terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's