Nadège in Volendamse klederdracht, bekijk de gezellige Chateau Meiland-beelden

Nadège in Volendamse klederdracht, bekijk de gezellige Chateau Meiland-beelden

<em>Nadège</em> in Volendamse klederdracht, bekijk de gezellige <em>Chateau Meiland</em>-beelden Nadège Coffinet, voormalig huishoudster van de Meilandjes van hun tijd in Frankrijk bij Chateau Marillaux, is herenigd met de familie. Samen gaan ze een visje eten in Volendam en verkleden ze zich in traditionale Volendamse klederdracht. Bekijk de leuke beelden in de video hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Vivé is bang voor de pop: "Het is geen succes. Doe maar terug in de tas" (video) Bekijk deze video » Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 14 november 2023 om 09:55

Nadège Coffinet, voormalig huishoudster van de Meilandjes van hun tijd in Frankrijk bij Chateau Marillaux, is herenigd met de familie. Samen gaan ze een visje eten in Volendam en verkleden ze zich in traditionale Volendamse klederdracht. Bekijk de leuke beelden in de video hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's