Indringer basisschool Oisterwijk aangehouden (Hart van Nederland)

Indringer basisschool Oisterwijk aangehouden (Hart van Nederland)

Dinsdag 14 november 2023 om 13:09

De verwarde man die een basisschool in de Noord-Brabantse plaats Oisterwijk dinsdag binnen drong en mogelijk gewapend was, is aangehouden meldt de politie rond 12:30. Volgens de politie zijn er geen verdachte voorwerpen gevonden in de school aan de Willem de Zwijgerlaan.

Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Indringer basisschool <em>Oisterwijk</em> aangehouden (<em>Hart van Nederland</em>) De verwarde man die een basisschool in de Noord-Brabantse plaats Oisterwijk dinsdag binnen drong en mogelijk gewapend was, is aangehouden meldt de politie rond 12:30. Volgens de politie zijn er geen verdachte voorwerpen gevonden in de school aan de Willem de Zwijgerlaan. Bekijk de video van Hart van Nederland hieronder. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Greta Thunberg spreekt zich uit over conflict in Gaza bij klimaatmars: 'Cease-fire now' Bekijk deze video » Grote ravage en meerdere gewonden bij ongeval A4 bij Leiden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Drama in Herwijnen: dode door ongeval tijdens dijkwerkzaamheden aan de Waal Bekijk deze video »
Nieuws :

Actuele video's

Meer actuele video's