Nadège over logeren bij de Meilandjes: "Ik hoop snel terug te komen" (video)

Nadège over logeren bij de Meilandjes: "Ik hoop snel terug te komen" (video)

Nadège over logeren bij de Meilandjes: "Ik hoop snel terug te komen" (video) Gisteravond zag heel Nederland hoe Nadège logeerde bij de Meilandjes. De Franse vrouw blikt terug op het bezoek aan de familie. "Ze hebben me rondgeleid in Nederland. Ik hoop snel terug te keren." Bekijk het fragment hierboven. Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl. Bekijk ook Vivé is bang voor de pop: "Het is geen succes. Doe maar terug in de tas" (video) Bekijk deze video » Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland Bekijk deze video »
TV :
Dinsdag 14 november 2023 om 12:19

Gisteravond zag heel Nederland hoe Nadège logeerde bij de Meilandjes. De Franse vrouw blikt terug op het bezoek aan de familie. "Ze hebben me rondgeleid in Nederland. Ik hoop snel terug te keren." Bekijk het fragment hierboven.

Chateau Meiland is iedere maandag om 20.30 uur te zien op SBS6. Je kunt de beste fragmenten en elke aflevering van Chateau Meiland terugkijken bij Gids.tv en KIJK.nl.

Actuele video's

Meer actuele video's