Mart Smeets ziet geen problemen met verbaal geweld op de werkvloer, Nederland reageert fel op X

Mart Smeets ziet geen problemen met verbaal geweld op de werkvloer, Nederland reageert fel op X

<em>Mart Smeets</em> ziet geen problemen met verbaal geweld op de werkvloer, Nederland reageert fel op X In Khalid & Sophie is Mart Smeets te gast om te praten over de werksfeer bij de NOS. Dinsdag kwam er een rapport uit waaruit bleek dat de werkomgeving van de NOS niet fijn is. Mart Smeets ziet hier geen problemen mee. Hij zegt zelfs dat een van zijn medewerkers wou dat hij naar haar had geschreeuwd. Raoul Heertjes vraagt zich daarom hardop af of Smeets ook niet een van de mensen is die onacceptabel gedrag vertoont op de werkvloer. Op X zijn de reacties op Smeets niet mals. Bekijk hieronder een greep uit de reacties. Tekst gaat verder hieronder. Ff vragen of Mart zelf dus aan ongewenst gedrag deed. Jemig.— ♏️?️RG?️RET (@MarK91NL) November 14, 2023 Mart Smeets heeft niets gemerkt van grensoverschrijdend gedrag, maar ja hij merkte ook niets van het doping gebruik van Lance Armstrong. Misschien was het gewoon niet zo’n goede journalist. #khalidensophie— Piet Burgering (@PietBurgering) November 14, 2023 Het geheugen van Mart Smeets is dus slechter dan dat van Mark Rutte #KhalidenSophie— marktwain2 (@marktwain2) November 14, 2023 Bekijk hieronder het fragment met de uitspraken van Smeets in het programma Khalid & Sophie. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv. De werkcultuur bij de NOS is uit balans, tot die conclusie komt een onafhankelijk onderzoeksbureau. Mart Smeets werkte meer dan 40 jaar bij de NOS en werd gevraagd naar zijn ervaringen. #KhalidEnSophie pic.twitter.com/dSjIAz91z6— Khalid & Sophie (@khalidensophie) November 14, 2023 Bekijk ook Khalid & Sophie: Onno de Jong terug als advocaat kroongetuige Nabil B. (video) Bekijk deze video » Zien: Eva Crutzen wint Gouden Kalf voor beste rol in dramaserie (video) Bekijk deze video » Khalid Kasem, Jan Versteegh, Marieke Elsinga e.a. krijgen veeg uit de pan (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Zien: Anouk zingt When I Die bij Khalid & Sophie (video) Bekijk deze video » Bridget Maasland haalt uit naar Anouk: 'Ze meet met twee maten' (video) Bekijk deze video » Anouk in '&C' over miskramen, contact met Ali B. en vreemdgaande ouders (Shownieuws) Bekijk deze video » Caroline van der Plas teleurgesteld in Khalid & Sophie: 'Jullie zijn nog nooit in Budel geweest' Bekijk deze video »
TV :
Mart Smeets ziet geen problemen met verbaal geweld op de werkvloer, Nederland reageert fel op X
Tuesday 14 November 2023 om 21:16

In Khalid & Sophie is Mart Smeets te gast om te praten over de werksfeer bij de NOS. Dinsdag kwam er een rapport uit waaruit bleek dat de werkomgeving van de NOS niet fijn is. Mart Smeets ziet hier geen problemen mee. Hij zegt zelfs dat een van zijn medewerkers wou dat hij naar haar had geschreeuwd. Raoul Heertjes vraagt zich daarom hardop af of Smeets ook niet een van de mensen is die onacceptabel gedrag vertoont op de werkvloer. Op X zijn de reacties op Smeets niet mals. Bekijk hieronder een greep uit de reacties.

Tekst gaat verder hieronder.

Bekijk hieronder het fragment met de uitspraken van Smeets in het programma Khalid & Sophie. Je kunt de beste fragmenten en alle uitzendingen van Khalid & Sophie terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's