Hart van Nederland: politie zoekt jonge man in onderzoek dood Cas Steenbergen (video)

Hart van Nederland: politie zoekt jonge man in onderzoek dood Cas Steenbergen (video)

Woensdag 15 november 2023 om 08:24

<em>Hart van Nederland</em>: politie zoekt jonge man in onderzoek dood Cas Steenbergen (video) In het heropende onderzoek naar de dood van de 23-jarige Cas Steenbergen is de politie op zoek naar een jonge man van begin 20. Hij zou mogelijk meer informatie hebben over wat er is gebeurd in de nacht waarin Steenbergen gewond raakte, aldus de politie in disndagavond in Opsporing Verzocht. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Grote ravage en meerdere gewonden bij ongeval A4 bij Leiden (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Drama in Herwijnen: dode door ongeval tijdens dijkwerkzaamheden aan de Waal Bekijk deze video » Indringer basisschool Oisterwijk aangehouden (Hart van Nederland) Bekijk deze video »
Misdaad :

In het heropende onderzoek naar de dood van de 23-jarige Cas Steenbergen is de politie op zoek naar een jonge man van begin 20. Hij zou mogelijk meer informatie hebben over wat er is gebeurd in de nacht waarin Steenbergen gewond raakte, aldus de politie in disndagavond in Opsporing Verzocht.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's