Maxime Meiland trots op resultaat onderkin correctie: 'Heel blij met mijn nieuwe kin'

Maxime Meiland trots op resultaat onderkin correctie: 'Heel blij met mijn nieuwe kin'

Donderdag 16 november 2023 om 12:46

Vorige week kondigde Maxime Meiland in haar Instagram Stories aan dat ze een cosmetische ingreep heeft laten uitvoeren. In de video is te zien dat ze iets aan haar onderkin heeft laten doen. De realityster deelt het resultaat van de ingreep met Shownieuws.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Maxime Meiland</em> trots op resultaat <em>onderkin correctie</em>: 'Heel blij met mijn nieuwe kin' Vorige week kondigde Maxime Meiland in haar Instagram Stories aan dat ze een cosmetische ingreep heeft laten uitvoeren. In de video is te zien dat ze iets aan haar onderkin heeft laten doen. De realityster deelt het resultaat van de ingreep met Shownieuws. Tekst gaat verder onder de video. LiposuctieTerwijl sommigen ervoor kiezen om te sporten en gezond te eten om van een onderkin af te komen, heeft Maxime ervoor gekozen om haar onderkin te laten verwijderen via liposuctie. Op woensdag deelde ze een foto van haar kin vóór de operatie en een foto van haar kin na de operatie, waarbij ze enthousiast vertelde hoe blij ze is met het resultaat. Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Kijkers woest om rijgedrag Maxime Meiland: "Kind los achterin, stupid" (video) Bekijk deze video » Maxime Meiland over onderkinbehandeling: "Drie naalden zogen het vet weg" (Radio 538) Bekijk deze video » Schattige beelden: Vivé en Claire op het strand met Maxime Meiland Bekijk deze video »
Entertainment :

Liposuctie
Terwijl sommigen ervoor kiezen om te sporten en gezond te eten om van een onderkin af te komen, heeft Maxime ervoor gekozen om haar onderkin te laten verwijderen via liposuctie. Op woensdag deelde ze een foto van haar kin vóór de operatie en een foto van haar kin na de operatie, waarbij ze enthousiast vertelde hoe blij ze is met het resultaat.

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's