Lang Leve de Liefde: Piet vergeet dat zijn date weg kan gaan, "kunnen we morgenavond eten"

Lang Leve de Liefde: Piet vergeet dat zijn date weg kan gaan, "kunnen we morgenavond eten"

Het is oud-Hollands gezellig tijdens de gourmet van Piet en Anja. Na een paar stukken vlees zit Anja al vol. Piet vindt dat jammer en zonde van het vlees. Dan vergeet Piet dat zijn date maar vierentwintig uur duurt. Hij denkt dat de volgende avond weer een gourmet met Anja op de planning staat, maar daar lijkt Anja net wat anders over te denken.

Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder:

<em>Lang Leve de Liefde</em>: Piet vergeet dat zijn date weg kan gaan, &quot;kunnen we morgenavond eten&quot; Het is oud-Hollands gezellig tijdens de gourmet van Piet en Anja. Na een paar stukken vlees zit Anja al vol. Piet vindt dat jammer en zonde van het vlees. Dan vergeet Piet dat zijn date maar vierentwintig uur duurt. Hij denkt dat de volgende avond weer een gourmet met Anja op de planning staat, maar daar lijkt Anja net wat anders over te denken. Bekijk het fragment van Lang leve de liefde hieronder: Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Lang Leve de Liefde: wordt deze date verpest door een IKEA-kastje? Bekijk deze video » Lang Leve De Liefde: Willem stoort zich aan uiterlijk van Ria (video) Bekijk deze video » Een potje 'Jeu de boulen' in Lang Leve De Liefde valt nog niet mee Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Willem heeft een hekel aan de make-up van Ria Bekijk deze video » Ongemak in Lang Leve de Liefde: 'Dit gaat helemaal de verkeerde kant op' (video) Bekijk deze video » Ricardo in LLDL tegen Sabine: "Hij moet wel in je mondje passen, hè" Bekijk deze video » Lang Leve de Liefde: Laura schrikt van opmerkelijke actie Rolando Bekijk deze video »
TV :
Werkt de video hierboven niet? Bekijk de video hier bij KIJK.

Lang Leve De Liefde is iedere werkdag om 19:00 uur te zien op SBS6. Heb je Lang Leve De Liefde gemist? Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV