Vanavond in First Dates: politici op date met zwevende kiezer (video)

Vanavond in First Dates: politici op date met zwevende kiezer (video)

Vanavond in <em>First Dates</em>: politici op date met zwevende kiezer (video) Vanavond is de laatste avond voordat de stemlokalen morgenochtend open gaan. Politici kunnen tot dat moment de kiezer nog proberen over te halen om op zijn of haar partij te stemmen. In First Dates grijpt een zestal politieke leiders die kans en gaan op date met een zwevende kiezer. Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de dates met Caroline van der Plas, Rob Jetten en anderen in First Dates. Vanavond mijn date met een kiezer, te zien vanaf 19.25 uur op @NPO3 #FitstDates pic.twitter.com/VpqmqbZ0BL— Caroline van der Plas (@lientje1967) November 21, 2023 First Dates is elke werkdag om 19:25 uur te zien bij NPO3. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van First Dates terugkijken via Gids.tv. Bekijk ook Zien! Een gouwe ouwe 'First Dates' van Draadstaal in het kader van Valentijnsdag (video) Bekijk deze video » Twitter WALGT van First Dates-deelneemster Jady: 'Totaal niet chique, wannabe nouveau riche' Bekijk deze video » First Dates: beide singles vinden Rob Jetten (D66) woest aantrekkelijk Bekijk deze video »
TV :
Vanavond in First Dates: politici op date met zwevende kiezer (video)
Dinsdag 21 november 2023 om 16:57

Vanavond is de laatste avond voordat de stemlokalen morgenochtend open gaan. Politici kunnen tot dat moment de kiezer nog proberen over te halen om op zijn of haar partij te stemmen. In First Dates grijpt een zestal politieke leiders die kans en gaan op date met een zwevende kiezer.

Bekijk hieronder alvast een voorproefje van de dates met Caroline van der Plas, Rob Jetten en anderen in First Dates.

First Dates is elke werkdag om 19:25 uur te zien bij NPO3. Je kunt de afleveringen en de leukste fragmenten van First Dates terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's