Hart van Nederland: extreme drukte bij PostNL door Black Friday (video)

Hart van Nederland: extreme drukte bij PostNL door Black Friday (video)

Donderdag 23 november 2023 om 21:30

<em>Hart van Nederland</em>: extreme drukte bij PostNL door Black Friday (video) Het is weer bijna Black Friday en dus draaien pakketdiensten overuren, zo onderzocht Hart van Nederland. Ieder jaar is het weer een van de drukste momenten van het jaar en eigenlijk ook de start van de drukke decemberperiode. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Inwoners Ter Apel door het dolle heen na verkiezingswinst PVV: 'AZC'ers breken bij ons in' Bekijk deze video » Hart van Nederland: heftige dronebeelden van grote brand in Egmond (video) Bekijk deze video » Video: Greenpeace gaat Hofvijver in, wil 'geen klimaatontkenner in Torentje' Bekijk deze video »
Nieuws :

Het is weer bijna Black Friday en dus draaien pakketdiensten overuren, zo onderzocht Hart van Nederland. Ieder jaar is het weer een van de drukste momenten van het jaar en eigenlijk ook de start van de drukke decemberperiode.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's