Arriveren in stijl: BoerBurgerBeweging-Kamerleden komen met trekkers naar Den Haag

Arriveren in stijl: BoerBurgerBeweging-Kamerleden komen met trekkers naar Den Haag

Vrijdag 24 november 2023 om 14:54

De BoerBurgerBeweging is opnieuw met trekkers naar het Tweede Kamergebouw gereden. Opvallend is dat de BBB voor elke zetel die ze volgens de laatste prognose hebben gekregen - zeven in totaal - een trekker hebben geregeld.

Tekst gaat verder onder de video.

Arriveren in stijl: <em>BoerBurgerBeweging-Kamerleden</em> komen met <em>trekkers</em> naar <em>Den Haag</em> De BoerBurgerBeweging is opnieuw met trekkers naar het Tweede Kamergebouw gereden. Opvallend is dat de BBB voor elke zetel die ze volgens de laatste prognose hebben gekregen - zeven in totaal - een trekker hebben geregeld. Tekst gaat verder onder de video. TrekkersOp de beelden van de partij is te zien hoe de trekkers aanvankelijk op het Malieveld stonden opgesteld. Later op vrijdagochtend zijn de toekomstige Kamerleden van de BBB naar het Tweede Kamergebouw aan de Bezuidenhoutseweg gereden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas in Shownieuws over hoogtepunt van campagne: 'Val van het kabinet' Bekijk deze video » Caroline van der Plas (BBB) brengt stem uit: 'De dood of de gladiolen' Bekijk deze video »
Nieuws :

Trekkers
Op de beelden van de partij is te zien hoe de trekkers aanvankelijk op het Malieveld stonden opgesteld. Later op vrijdagochtend zijn de toekomstige Kamerleden van de BBB naar het Tweede Kamergebouw aan de Bezuidenhoutseweg gereden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's