Caroline van der Plas in Shownieuws over hoogtepunt van campagne: 'Val van het kabinet'

Caroline van der Plas in Shownieuws over hoogtepunt van campagne: 'Val van het kabinet'

Donderdag 16 november 2023 om 16:21

Normaal gesproken verschijnen politici niet vaak aan tafel bij Shownieuws, maar met de verkiezingen in zicht schoven er al aardig wat lijsttrekkers aan. Vanavond is BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas te gast.

Tekst gaat verder onder de video.

<em>Caroline van der Plas</em> in <em>Shownieuws</em> over hoogtepunt van <em>campagne</em>: 'Val van het kabinet' Normaal gesproken verschijnen politici niet vaak aan tafel bij Shownieuws, maar met de verkiezingen in zicht schoven er al aardig wat lijsttrekkers aan. Vanavond is BBB-lijsttrekker Caroline van der Plas te gast. Tekst gaat verder onder de video. Videoland-documentaireVan der Plas wordt nog steeds gevolgd door een cameraploeg voor haar Videoland-documentaire, en ze legt graag uit waarom ze daaraan mee wilde werken. "Ik wil gewoon aan de mensen laten zien hoe dat gaat, wat er gebeurt als je in de politiek gaat." Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Caroline van der Plas gevraagd voor Chateau Meiland VIPS maar heeft haar bedenkingen Bekijk deze video » Caroline van der Plas teleurgesteld in Khalid & Sophie: 'Jullie zijn nog nooit in Budel geweest' Bekijk deze video » ZIEN: Caroline van der Plas onderneemt actie na lugubere bekladding van BBB-campagnemateriaal Bekijk deze video »
TV :

Videoland-documentaire
Van der Plas wordt nog steeds gevolgd door een cameraploeg voor haar Videoland-documentaire, en ze legt graag uit waarom ze daaraan mee wilde werken. "Ik wil gewoon aan de mensen laten zien hoe dat gaat, wat er gebeurt als je in de politiek gaat."

Bekijk het fragment van Shownieuws hierboven. Je kan de beste fragmenten van Shownieuws terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's