Vreselijk nieuws: Nederlandse Ofir Engel niet bij 13 gegijzelden die vrijkomen (video)

Vreselijk nieuws: Nederlandse Ofir Engel niet bij 13 gegijzelden die vrijkomen (video)

Vrijdag 24 november 2023 om 15:04

Familie van Ofir Engel (18) heeft te horen gekregen dat de door Hamas gegijzelde tiener niet een van de dertien mensen is die vandaag vrij zouden komen. Dat zegt de opa van Ofir, Jucha Engel.

Tekst gaat verder onder de video.

Vreselijk nieuws: Nederlandse <em>Ofir Engel</em> niet bij <em>13 gegijzelden</em> die vrijkomen <em>(video)</em> Familie van Ofir Engel (18) heeft te horen gekregen dat de door Hamas gegijzelde tiener niet een van de dertien mensen is die vandaag vrij zouden komen. Dat zegt de opa van Ofir, Jucha Engel. Tekst gaat verder onder de video. Ofir EngelDe 18-jarige Ofir Engel werd op 7 oktober door Hamas ontvoerd. Via een spoedprocedure kreeg hij kort daarna de Nederlandse nationaliteit toegekend. Het idee is dat gijzelaars met een dubbele nationaliteit door internationale druk kans hebben om eerder vrijgelaten te worden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Bekijk ook Generaal Onno Eichelsheim in Buitenhof: 'Denk niet dat het mogelijk is Hamas te vernietigen' Bekijk deze video » Video: dodental Gaza stijgt tot boven de 8000 na Israëlische luchtaanvallen Bekijk deze video » Grensovergang tussen Gaza en Egypte heropend: toegang voor gewonden en buitenlanders Bekijk deze video »
Nieuws :

Ofir Engel
De 18-jarige Ofir Engel werd op 7 oktober door Hamas ontvoerd. Via een spoedprocedure kreeg hij kort daarna de Nederlandse nationaliteit toegekend. Het idee is dat gijzelaars met een dubbele nationaliteit door internationale druk kans hebben om eerder vrijgelaten te worden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's