Hilarisch: Douwe Bob haalt een grap uit met paard van Sinterklaas

Hilarisch: Douwe Bob haalt een grap uit met paard van Sinterklaas

Hilarisch: <em>Douwe Bob</em> haalt een grap uit met paard van <em>Sinterklaas</em> Douwe Bob deelt op Instagram een video waarin hij een grap uit haalt met het paard van Sinterklaas. De kijkers kunnen er wel om lachen. Bekijk het filmpje van Douwe op 'Amerigo' hieronder. Lees verder onder de video. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ????? ??? (@douwebob) Douwe heeft een boodschap aan Sinterklaas. Hij wil een miljoen euro in ruil voor 'zijn Amerigo'. Bekijk de video hierboven. Bekijk ook Beste Zanges: Douwe Bob en Meau maken indruk met Ik Leef Mijn Eigen Leven (video) Bekijk deze video » Numidia en Douwe Bob dankbaar voor duet met Marco Bakker: 'Legende' (video) Bekijk deze video » Geïrriteerde Dyantha Brooks: 'Douwe Bob, ben je altijd zo onaardig?' (Shownieuws) Bekijk deze video »
Zondag 19 november 2023 om 11:43

Douwe Bob deelt op Instagram een video waarin hij een grap uit haalt met het paard van Sinterklaas. De kijkers kunnen er wel om lachen. Bekijk het filmpje van Douwe op 'Amerigo' hieronder.

Lees verder onder de video.

Douwe heeft een boodschap aan Sinterklaas. Hij wil een miljoen euro in ruil voor 'zijn Amerigo'. Bekijk de video hierboven.

Actuele video's

Meer actuele video's