Hart van Nederland: schipper veroordeeld tot taakstraf na fatale giekbreuk (video)

Hart van Nederland: schipper veroordeeld tot taakstraf na fatale giekbreuk (video)

Donderdag 14 december 2023 om 17:49

<em>Hart van Nederland</em>: schipper veroordeeld tot taakstraf na fatale giekbreuk (video) De schipper van een zeilschip waarvan de giek afbrak tijdens een schoolreisje op de Waddenzee is donderdag veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur, zo meldt Hart van Nederland. De rechtbank in Leeuwarden legde hem ook een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden op voor dood door schuld. De 12-jarige Tara kwam om het leven bij het ongeluk. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Burgemeester Ter Apel in tranen na motie Yesilgöz: 'Maakt mij verdrietig, wanhopig' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man uit Kampen (46) doodgestoken, verdachte aangehouden (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: man overleden bij bedrijfsongeval met heftruck (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

De schipper van een zeilschip waarvan de giek afbrak tijdens een schoolreisje op de Waddenzee is donderdag veroordeeld tot een taakstraf van 150 uur, zo meldt Hart van Nederland. De rechtbank in Leeuwarden legde hem ook een voorwaardelijke gevangenisstraf van drie maanden op voor dood door schuld. De 12-jarige Tara kwam om het leven bij het ongeluk.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's