Maestro gemist? Jurylid Dominic Seldis noemt Ammar Bozoglu 'seksface' (video)

Maestro gemist? Jurylid Dominic Seldis noemt Ammar Bozoglu 'seksface' (video)

<em>Maestro</em> gemist? Jurylid Dominic Seldis noemt Ammar Bozoglu 'seksface' (video) Ook in de derde aflevering van de dirigeerwedstrijd Maestro zet kandidaat Ammar Bozoglu een bijzondere prestatie neer. Volgens jurylid Dominic Seldis had Ammar Bozoglu een 'seksface' aan het einde van de muziekstuk, de zogenaamde climax... Bekijk het in het fragment uit Maestro hieronder. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door AVROTROS Klassiek (@avrotrosklassiek) Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv. Bekijk ook Zien: Glodi Lugungu dirigeert Pizzicato van Léo Delibes in eerste Maestro (video) Bekijk deze video » Grote kritiek op Maestro: "Wat verschrikkelijk storend. Krankzinnig" (video) Bekijk deze video » Pepijn Lanen dirigeert de Hongaarse Dans van Brahms in Maestro (video) Bekijk deze video »
Zondag 17 december 2023 om 21:50

Ook in de derde aflevering van de dirigeerwedstrijd Maestro zet kandidaat Ammar Bozoglu een bijzondere prestatie neer. Volgens jurylid Dominic Seldis had Ammar Bozoglu een 'seksface' aan het einde van de muziekstuk, de zogenaamde climax...

Bekijk het in het fragment uit Maestro hieronder.

Bekijk het volledige fragment hierboven. Je kunt alle uitzendingen en de mooiste fragmenten van Maestro terugkijken bij Gids.tv.


Actuele video's

Meer actuele video's