Even tot Hier: dit zijn de leukste momenten van het afgelopen jaar!

Even tot Hier: dit zijn de leukste momenten van het afgelopen jaar!

Zaterdag 30 december 2023 om 16:58

Even tot Hier! Niels van der Laan, Jeroen woe en het kleine pianootje hebben ons, ook in 2023, weer veel leuke momenten gebracht. Van Gerard Joling die moet emigreren tot aan de niet zo zuiveren noten van Mia en Dion. Dit is het jaaroverzicht van Even tot Hier.

Mia en Dion worden op de hak genomen
Het is misschien wel een van de herkenbaarste momenten van afgelopen jaar. De onzuivere noten van Mia en Dion waren wereldnieuws. Op geheel eigenwijzen kunnen de heren van Even Tot Hier dit soepeltjes mengen met de situatie in Groningen.

Bekijk het fragment hieronder.

Ken jij iemand van NSC?
Pieter Omtzigt is slecht in beslissingen nemen en dat is niet onopgemerkt gebleven. Hij hield namelijk wel heel lang spannend wie er mogelijk premier ging worden uit zijn nieuwe partij. Sterker nog, tot op heden weten we het nog steeds niet. Een goed onderwerp voor een liedje.

Bekijk het fragment hieronder.

Tien jaar Willem-Alexander
Ook het jubileum van koning Willem-Alexander ging niet zomaar voorbij.

De kroning van Charles III

Een groot moment in 2023 was de kroning van de Britse koning Charles III. Ook deze hele serieuze ceremonie wisten de mannen van Even tot Hier grappig te maken.

Bekijk het fragment hieronder.

Bekijk hieronder het liedje over Gerard Joling.

<em>Even tot Hier</em>: dit zijn de leukste momenten van het afgelopen jaar! Even tot Hier! Niels van der Laan, Jeroen woe en het kleine pianootje hebben ons, ook in 2023, weer veel leuke momenten gebracht. Van Gerard Joling die moet emigreren tot aan de niet zo zuiveren noten van Mia en Dion. Dit is het jaaroverzicht van Even tot Hier. Mia en Dion worden op de hak genomenHet is misschien wel een van de herkenbaarste momenten van afgelopen jaar. De onzuivere noten van Mia en Dion waren wereldnieuws. Op geheel eigenwijzen kunnen de heren van Even Tot Hier dit soepeltjes mengen met de situatie in Groningen. Bekijk het fragment hieronder. Vals | Even Tot Hier | Seizoen 9 Ken jij iemand van NSC?Pieter Omtzigt is slecht in beslissingen nemen en dat is niet onopgemerkt gebleven. Hij hield namelijk wel heel lang spannend wie er mogelijk premier ging worden uit zijn nieuwe partij. Sterker nog, tot op heden weten we het nog steeds niet. Een goed onderwerp voor een liedje. Bekijk het fragment hieronder. Wie van NSC wordt premier? | Even Tot Hier | Seizoen 10 Tien jaar Willem-AlexanderOok het jubileum van koning Willem-Alexander ging niet zomaar voorbij. Simpel De kroning van Charles III Een groot moment in 2023 was de kroning van de Britse koning Charles III. Ook deze hele serieuze ceremonie wisten de mannen van Even tot Hier grappig te maken. Bekijk het fragment hieronder. Simpel Bekijk hieronder het liedje over Gerard Joling. Bekijk ook Even Tot Hier: klein pianootje leidt ons door 13 jaar VVD-beleid Bekijk deze video » Even Tot Hier: Hoofdpiet is een dagje mantelzorger Bekijk deze video » Bekijk het Geert Wilders-lied in Even tot hier 'Niet of Nooit Geweest' Bekijk deze video » Johan Derksen over VI-persiflage in Even tot Hier: "Interesseert me geen hol" (Shownieuws) Bekijk deze video » Johan Derksen: 'Wij zijn de koningen van de satire' (Vandaag Inside) Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Duitse supermarkten zijn veel goedkoper-liedje Bekijk deze video » Simpel liedje over Gom van Strien in Even tot Hier (video) Bekijk deze video » Even Tot Hier lost blikjes automaten problemen op met Jamai! Bekijk deze video » Even Tot Hier gemist? 'Rare Dilan' Yeşilgöz draait: 'Die doet maar wat' (video) Bekijk deze video » 'Mislukt' kerstdiner bij Even Tot Hier, bekijk het fragment Bekijk deze video » Even tot Hier gemist? Neem je eigen mok mee naar kantoor in 2024 Bekijk deze video »
TV :
Even tot Hier: dit zijn de leukste momenten van het afgelopen jaar!

Actuele video's

Meer actuele video's