Sporen van slavernij vanaf vrijdag te zien bij Omroep MAX: bekijk eerste beelden

Sporen van slavernij vanaf vrijdag te zien bij Omroep MAX: bekijk eerste beelden

<em>Sporen van slavernij</em> vanaf vrijdag te zien bij Omroep MAX: bekijk eerste beelden Vanaf vrijdag kun je op NPO 2 kijken naar Sporen van slavernij. In deze documentaireserie van Omroep MAX duiken verschillende BN’ers in het verleden van hun voorouders, om meer te weten te komen over de rol van slavernij in hun familiegeschiedenis. Natacha Harlequin, Everon Jackson Hooi, Jeangu Macrooy en Dolores Leeuwin bezoeken plekken waar zij hebben geleefd ten tijde van slavernij in Suriname en de Caribische eilanden. Bekijk de eerste beelden van Sporen van slavernij hieronder. Sporen van slavernij is vanaf vrijdag 12 januari wekelijks om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Sporen van slavernij terugkijken via Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Omroep MAX (@omroepmax_) RTL Nieuws: dansende minister Dijkgraaf praat in Suriname over slavernijverleden (video) Bekijk deze video » Breaking: koning Willem-Alexander biedt excuses aan voor het slavernijverleden Bekijk deze video » Zien: positieve reacties en emotionele momenten bij Nationale Herdenking Slavernijverleden Bekijk deze video »
Maandag 8 januari om 14:33

Vanaf vrijdag kun je op NPO 2 kijken naar Sporen van slavernij. In deze documentaireserie van Omroep MAX duiken verschillende BN’ers in het verleden van hun voorouders, om meer te weten te komen over de rol van slavernij in hun familiegeschiedenis. Natacha Harlequin, Everon Jackson Hooi, Jeangu Macrooy en Dolores Leeuwin bezoeken plekken waar zij hebben geleefd ten tijde van slavernij in Suriname en de Caribische eilanden.

Bekijk de eerste beelden van Sporen van slavernij hieronder.

Sporen van slavernij is vanaf vrijdag 12 januari wekelijks om 22.05 uur te zien op NPO 2. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Sporen van slavernij terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's