Hart van Nederland: dode en gewonde door verkeersongeval op gladde Gelderse weg (video)

Hart van Nederland: dode en gewonde door verkeersongeval op gladde Gelderse weg (video)

Donderdag 11 januari om 22:07

<em>Hart van Nederland</em>: dode en gewonde door verkeersongeval op gladde Gelderse weg (video) In het Gelderse Zelhem, bij Doetinchem, is door een verkeersongeval iemand om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. Het incident tussen twee voertuigen gebeurde op een spiegelgladde weg, meldt de politie. Er wordt dan ook gewaarschuwd voor gladde wegen in het hele land. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Nieuwe beelden van dollemansrit in Amsterdam: 'Bestuurder duwde fietser op de grond' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: meerdere auto's in brand bij ernstig ongeluk op A1 bij Amersfoort (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: OM eist 180 uur taakstraf tegen Jack K. na dood gehandicapte Zairo (14) Bekijk deze video »
Nieuws :

In het Gelderse Zelhem, bij Doetinchem, is door een verkeersongeval iemand om het leven gekomen, meldt Hart van Nederland. Het incident tussen twee voertuigen gebeurde op een spiegelgladde weg, meldt de politie. Er wordt dan ook gewaarschuwd voor gladde wegen in het hele land.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's