Hart van Nederland: derde explosie Vlaardingen in week tijd (video)

Hart van Nederland: derde explosie Vlaardingen in week tijd (video)

Vrijdag 12 januari om 15:03

<em>Hart van Nederland</em>: derde explosie Vlaardingen in week tijd (video) Een explosie heeft een buurt in Vlaardingen donderdagnacht opgeschrikt. Dit is niet de eerste keer voor de buurt, het is al de derde in een week tijd. De bewoners zijn geschrokken, en de politie vraagt om getuigen, zo is te horen in bovenstaand item van Hart van Nederland. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: OM eist 180 uur taakstraf tegen Jack K. na dood gehandicapte Zairo (14) Bekijk deze video » Hart van Nederland: dode en gewonde door verkeersongeval op gladde Gelderse weg (video) Bekijk deze video » Melle gaat graag naar cosmetische kliniek: 'Ik heb mijn voorhoofd laten afvijlen en 4 keer mijn neus laten doen' Bekijk deze video »
Nieuws :

Een explosie heeft een buurt in Vlaardingen donderdagnacht opgeschrikt. Dit is niet de eerste keer voor de buurt, het is al de derde in een week tijd. De bewoners zijn geschrokken, en de politie vraagt om getuigen, zo is te horen in bovenstaand item van Hart van Nederland.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's