Hart van Nederland: buurt geschokt over vermiste vrouw 'in kist' in Zwijndrecht (video)

Hart van Nederland: buurt geschokt over vermiste vrouw 'in kist' in Zwijndrecht (video)

Zaterdag 20 januari om 21:26

<em>Hart van Nederland</em>: buurt geschokt over vermiste vrouw 'in kist' in Zwijndrecht (video) Buurtbewoners van een wijkin Zwijndrecht reageren geschokt op de vondst van een vermiste vrouw op de zolder van haar woning. De zestigjarige vrouw zou in een kist aangetroffen zijn. De 73-jarige medebewoner van het huis is aangehouden. 'Gisteren liep ze nog met de honden.' Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: politie doet grootste ketaminevangst ooit in Muiderberg (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: kind zwaargewond na aanrijding met stadsbus in Rotterdam (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: brandweer redt baasje nadat hij zijn hondje uit ijskoud water redde (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Buurtbewoners van een wijkin Zwijndrecht reageren geschokt op de vondst van een vermiste vrouw op de zolder van haar woning. De zestigjarige vrouw zou in een kist aangetroffen zijn. De 73-jarige medebewoner van het huis is aangehouden. 'Gisteren liep ze nog met de honden.'

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's