Rundfunk: Duco en Roy gaan helemaal los tegen Eva Jinek

Rundfunk: Duco en Roy gaan helemaal los tegen Eva Jinek

<em>Rundfunk: Duco en Roy</em> gaan helemaal los tegen Eva Jinek In de absurdistische comedyserie Rundfunk: Duco en Roy zijn de twee heren te gast bij de talkshow van Eva Jinek. Er zit een gast aan tafel die niet kan lachen om Duco en Roy en dat zint de twee duidelijk niet. Als Eva dan vraagt of ze het beschaafd kunnen houden gaan ze live op tv helemaal los. “Zodra je de top bereikt proberen ze je omlaag te halen, maar luister goed naar mij Eva. Niemand gaat dit van ons afpakken!” Bekijk de beelden van Rundfunk: Duco en Roy hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle aflevering van Rundfunk: Duco en Roy terugkijken bij Gids.tv. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door KRO-NCRV (@kro.ncrv) Donnie aan de Kook: Donnie en Sjaak koken smaakvol voor bejaardentehuis (video) Bekijk deze video » Bekijk de trailer van Rundfunk: Duco & Roy, vanaf 3 december NPO 3 Bekijk deze video »
Vrijdag 26 januari om 13:40

In de absurdistische comedyserie Rundfunk: Duco en Roy zijn de twee heren te gast bij de talkshow van Eva Jinek. Er zit een gast aan tafel die niet kan lachen om Duco en Roy en dat zint de twee duidelijk niet. Als Eva dan vraagt of ze het beschaafd kunnen houden gaan ze live op tv helemaal los. “Zodra je de top bereikt proberen ze je omlaag te halen, maar luister goed naar mij Eva. Niemand gaat dit van ons afpakken!”

Bekijk de beelden van Rundfunk: Duco en Roy hieronder. Je kunt de beste fragmenten en alle aflevering van Rundfunk: Duco en Roy terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's