Hart van Nederland: ravage na ongeluk in Den Haag, meerdere gewonden (video)

Hart van Nederland: ravage na ongeluk in Den Haag, meerdere gewonden (video)

Woensdag 13 maart om 21:06

<em>Hart van Nederland</em>: ravage na ongeluk in Den Haag, meerdere gewonden (video) Drie auto's zijn dinsdagavond tegen elkaar gebotst in Den Haag. Meerdere personen zijn hierbij gewond geraakt. Een van hen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Een van de betrokken voertuigen kwam bij de botsing op zijn kant terecht. De hulpdiensten waren snel ter plaatse. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Grote ravage op A65 en twee gewonden door crash Ferrari 488 SPIDER (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Zien! Parkeerwachters Efteling sorteren auto's op kleur (Hart van Nederland) Bekijk deze video » Hart van Nederland: school Gouda ontruimd na ruiken vreemde geur, man aangehouden (video) Bekijk deze video »
TV :

Drie auto's zijn dinsdagavond tegen elkaar gebotst in Den Haag. Meerdere personen zijn hierbij gewond geraakt. Een van hen is met spoed naar het ziekenhuis gebracht, meldt Hart van Nederland bij bovenstaande beelden. Een van de betrokken voertuigen kwam bij de botsing op zijn kant terecht. De hulpdiensten waren snel ter plaatse.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's