ZIEN: Merel Ek opent Vandaag Inside met dwarsfluit-optreden (video)

ZIEN: Merel Ek opent Vandaag Inside met dwarsfluit-optreden (video)

Donderdag 14 maart om 22:20

ZIEN: Merel Ek opent <em>Vandaag Inside</em> met dwarsfluit-optreden (video) Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv. Merel Ek zorgde donderdagavond voor een spectaculaire opening van Vandaag Inside. Bekijk de beelden hierboven. DwarsfluitMerel Ek maakte zichzelf donderdag onsterfelijk door de openingstune van Vandaag Inside te live te fluiten tijdens de opening van de talkshow, tot hilariteit van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp. Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl. Rob Goossens in RTL Boulevard: 'Eus durft niet meer aan te schuiven bij Vandaag Inside (video) Bekijk deze video » Johan Derksen over Angela de Jong: "Ik lees haar columns en ik vind het huisvrouwengemompel" (VI) Bekijk deze video » Vandaag Inside: heeft Mark Rutte een geheime romance met blonde dame in groene jurk? Bekijk deze video »
Talkshow :

Hierboven zie je een fragment uit de uitzending van Vandaag Inside van donderdag 14 maart. Je kunt ook de hele uitzending van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv.

Merel Ek zorgde donderdagavond voor een spectaculaire opening van Vandaag Inside. Bekijk de beelden hierboven.

Dwarsfluit
Merel Ek maakte zichzelf donderdag onsterfelijk door de openingstune van Vandaag Inside te live te fluiten tijdens de opening van de talkshow, tot hilariteit van Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp.

Bekijk het fragment uit Vandaag Inside hierboven. Je kunt de beste fragmenten en alle afleveringen van Vandaag Inside terugkijken bij Gids.tv en op KIJK.nl.


Actuele video's

Meer actuele video's