Samantha de Jong (Barbie) open over gedwongen prostitutie en zelfmoordpogingen (interview)

Samantha de Jong (Barbie) open over gedwongen prostitutie en zelfmoordpogingen (interview)

<em>Samantha de Jong</em> (Barbie) open over gedwongen prostitutie en zelfmoordpogingen (interview) Bekijk in de video hierboven: Samantha de Jong slachtoffer van mensenhandel (Shownieuws) Samantha de Jong werd jaren geleden bekend als ‘Barbie’ door de realityserie Oh oh Cherso, en inmiddels haalt ze nog regelmatig de spotlights. Helaas vooral vanwege alle heftige en hartverscheurende dingen die zij meemaakt. Verstrikt in wereld van drugsSamantha vertelt bij Powned haar verhaal, ze heeft enorm veel meegemaakt. Ze zegt onder meer dat ze niet kon omgaan met haar scheiding en bekendheid, ze raakte verstikt in een wereld van drugs en gedwongen prostitutie. Toen ze haar kinderen kwijtraakte zag ze het allemaal niet meer zitten en probeerde ze uit het leven te stappen. Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl. Het hele interview met Samantha de Jong zie je in de video van Powned hieronder. Ondergedoken Barbie deelt hartverscheurende RTL Boulevard: 'Barbie heeft flink trauma opgelopen na seksuele uitbuiting' (video) Bekijk deze video » Samantha de Jong (Barbie): 'Sterke vrouwen worden niet geboren, die worden gemaakt' Bekijk deze video » Barbie (Samantha de Jong) is slachtoffer van mensenhandel en prostitutie: "Het gaat slecht met haar" Bekijk deze video »
Entertainment :
Samantha de Jong (Barbie) open over gedwongen prostitutie en zelfmoordpogingen (interview)
Vrijdag 15 maart om 13:08

Bekijk in de video hierboven: Samantha de Jong slachtoffer van mensenhandel (Shownieuws)

Samantha de Jong werd jaren geleden bekend als ‘Barbie’ door de realityserie Oh oh Cherso, en inmiddels haalt ze nog regelmatig de spotlights. Helaas vooral vanwege alle heftige en hartverscheurende dingen die zij meemaakt.

Verstrikt in wereld van drugs
Samantha vertelt bij Powned haar verhaal, ze heeft enorm veel meegemaakt. Ze zegt onder meer dat ze niet kon omgaan met haar scheiding en bekendheid, ze raakte verstikt in een wereld van drugs en gedwongen prostitutie. Toen ze haar kinderen kwijtraakte zag ze het allemaal niet meer zitten en probeerde ze uit het leven te stappen.

Denk jij aan zelfdoding? Neem 24/7 gratis en anoniem contact op met 113 Zelfmoordpreventie via 0800-113 of chat op 113.nl.

Het hele interview met Samantha de Jong zie je in de video van Powned hieronder.

Actuele video's

Meer actuele video's