Hart van Nederland: Jumbo stopt als eerste supermarkt met aanbiedingen voor vers vlees (video)

Hart van Nederland: Jumbo stopt als eerste supermarkt met aanbiedingen voor vers vlees (video)

Zaterdag 16 maart om 11:38

<em>Hart van Nederland</em>: Jumbo stopt als eerste supermarkt met aanbiedingen voor vers vlees (video) Supermarktketen Jumbo stopt met alle tijdelijke aanbiedingen van vers vlees. De winkel heeft het nog maar net besloten, maar hoopt dat de afprijzingen eind mei verleden tijd zijn. De stap geldt voor al het verse rund- varkens- en kippenvlees in Nederland, in alle vestigingen en online. Nu is het de vraag of andere supermarkten ook volgen. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Hart van Nederland: tiener (15) neergeschoten in Den Bosch, politie zoekt getuigen (video) Bekijk deze video » Ellen verloor zoon aan gevolgen van mazelen: 'Waarom vaccineren mensen niet?' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: auto te water in kanaal bij Drents dorp, bestuurder bevrijd (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Supermarktketen Jumbo stopt met alle tijdelijke aanbiedingen van vers vlees. De winkel heeft het nog maar net besloten, maar hoopt dat de afprijzingen eind mei verleden tijd zijn. De stap geldt voor al het verse rund- varkens- en kippenvlees in Nederland, in alle vestigingen en online. Nu is het de vraag of andere supermarkten ook volgen.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's