Omwonenden brute moord Mierlo: 'Ik hoorde geschreeuw'

Omwonenden brute moord Mierlo: 'Ik hoorde geschreeuw'

Omwonenden brute moord <em>Mierlo</em>: 'Ik hoorde geschreeuw' De brute moord in het Brabantse Mierlo houdt de gemoederen, en zeker die van de omwonenden, flink bezig. Een buurvrouw vertelt wat ze zaterdagavond zoal hoorde: 'Geschreeuw van kinderen en van de man. En een vrouw meen ik ook gehoord te hebben. Echt geschreeuw.' 'Verschrikkelijk'Later bleek dat een Syrische man van 49 zijn 35-jarige vrouw heeft doodgestoken, voor het oog van hun vijf kinderen, en dat maakt dat de buurtgenoten werkelijk in shock zijn: 'Ik vind het verschrikkelijk. Ongelofelijk dat een man dit kan doen', aldus een man die vlakbij woont. Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven Bekijk ook Vrouw in Mierlo doodgestoken door partner, aantal kinderen gewond (Hart van Nederland) Bekijk deze video » 'Huis van Miljoenenjacht-thuiswinnaar in Aerdenhout staat te koop voor 2,5 miljoen euro' Bekijk deze video »
TV :
Omwonenden brute moord Mierlo: 'Ik hoorde geschreeuw'
Maandag 18 maart om 10:17

De brute moord in het Brabantse Mierlo houdt de gemoederen, en zeker die van de omwonenden, flink bezig. Een buurvrouw vertelt wat ze zaterdagavond zoal hoorde: 'Geschreeuw van kinderen en van de man. En een vrouw meen ik ook gehoord te hebben. Echt geschreeuw.'

'Verschrikkelijk'
Later bleek dat een Syrische man van 49 zijn 35-jarige vrouw heeft doodgestoken, voor het oog van hun vijf kinderen, en dat maakt dat de buurtgenoten werkelijk in shock zijn: 'Ik vind het verschrikkelijk. Ongelofelijk dat een man dit kan doen', aldus een man die vlakbij woont.

Bekijk het fragment van Hart van Nederland hierboven

Actuele video's

Meer actuele video's