Leeuw Remy die in Utrechts weiland werd gedumpt naar reservaat in Zuid-Afrika

Leeuw Remy die in Utrechts weiland werd gedumpt naar reservaat in Zuid-Afrika

<em>Leeuw Remy</em> die in Utrechts weiland werd gedumpt naar reservaat in Zuid-Afrika De leeuw Remy heeft een nieuw onderkomen gekregen in een reservaat in Zuid-Afrika. De leeuw haalde in 2018 wereldwijd het nieuws toen hij als welp in een weiland in Tienhoven (Utrecht) werd gedumpt. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen leeuw en sinds drie jaar samen met leeuwin Luna, ze zitten nu samen op een verblijf van zo'n 1,5 hectare. Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv. Cheetawelpjes geboren in Safaripark Beekse Bergen: bekijk de schattige beelden Bekijk deze video » Bijzonder Beekse Bergen-olifantje geboren: "Derde in vier maanden tijd" (video) Bekijk deze video » Bijzonder: zeldzame dianameerkat geboren in Artis (video) Bekijk deze video »
Nieuws :
Maandag 18 maart om 15:50

De leeuw Remy heeft een nieuw onderkomen gekregen in een reservaat in Zuid-Afrika. De leeuw haalde in 2018 wereldwijd het nieuws toen hij als welp in een weiland in Tienhoven (Utrecht) werd gedumpt. Hij is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen leeuw en sinds drie jaar samen met leeuwin Luna, ze zitten nu samen op een verblijf van zo'n 1,5 hectare.

Bekijk de beelden van Hart Van Nederland in de video hierboven. Heb je Hart Van Nederland gemist? Je kunt elke aflevering terugkijken bij Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's