De Roelvinkjes binnenkort terug: 'Met deze jongens nooit een saai tv-moment'

De Roelvinkjes binnenkort terug: 'Met deze jongens nooit een saai tv-moment'

<em>De Roelvinkjes</em> binnenkort terug: 'Met deze jongens nooit een saai tv-moment' Bekijk in de video hierboven beelden van het vorige seizoen van De Roelvinkjes Dries, Dave en Donny kondigen een nieuw seizoen aan van De Roelvinkjes. Hun realityserie keert binnenkort terug bij Videoland. Het belooft een spannend seizoen te worden want de afgelopen tijd wist Dave Roelvink regelmatig de headlines te halen. Zo gingen hij en zijn vriendin Jazzlyn uit elkaar en gaan allerlei wilde geruchten rond. “Met deze twee jongens nooit een saai tv-moment”, zegt Dries in een video… Bekijk aankondiging voor een nieuw seizoen van De Roelvinkjes in de video hieronder. De Roelvinkjes is te streamen bij Videoland. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door Videoland (@videolandonline) DRAMA voor Dave Roelvink: opnieuw naar afkickkliniek na terugval (Shownieuws) Bekijk deze video » Honoria Roelvink over afkickpoging Dave: 'Zo erg voor hem, het is zo'n lieve jongen' (video) Bekijk deze video » Ruziënde families Roelvink en Hofman op hetzelfde event: 'Moeten geen grote bek geven' Bekijk deze video »
TV :
Donderdag 21 maart om 15:20

Bekijk in de video hierboven beelden van het vorige seizoen van De Roelvinkjes

Dries, Dave en Donny kondigen een nieuw seizoen aan van De Roelvinkjes. Hun realityserie keert binnenkort terug bij Videoland. Het belooft een spannend seizoen te worden want de afgelopen tijd wist Dave Roelvink regelmatig de headlines te halen. Zo gingen hij en zijn vriendin Jazzlyn uit elkaar en gaan allerlei wilde geruchten rond. “Met deze twee jongens nooit een saai tv-moment”, zegt Dries in een video…

Bekijk aankondiging voor een nieuw seizoen van De Roelvinkjes in de video hieronder. De Roelvinkjes is te streamen bij Videoland.

Actuele video's

Meer actuele video's