Hart van Nederland: dode bij botsing op A15 bij Valburg, snelweg afgesloten (video)

Hart van Nederland: dode bij botsing op A15 bij Valburg, snelweg afgesloten (video)

Zaterdag 23 maart om 14:52

<em>Hart van Nederland</em>: dode bij botsing op A15 bij Valburg, snelweg afgesloten (video) Bij een kop-staartbotsing op de A15 bij Elst (Gelderland) is zaterdag een dode gevallen. Meerdere auto's waren bij het ongeluk betrokken. Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Ochten, meldt Hart van Nederland. Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter, zo is te zien op bovenstaande beelden. Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv. Mark Rutte over aanslag in concertgebouw Moskou: 'Gaat door merg en been' (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: zwaargewonde door steekpartij Ter Apel, 19-jarige opgepakt (video) Bekijk deze video » Hart van Nederland: hoogbejaarde man (80) mishandeld bij woningoverval in Naarden (video) Bekijk deze video »
Nieuws :

Bij een kop-staartbotsing op de A15 bij Elst (Gelderland) is zaterdag een dode gevallen. Meerdere auto's waren bij het ongeluk betrokken. Het slachtoffer is een 38-jarige man uit Ochten, meldt Hart van Nederland. Veel hulpdiensten kwamen ter plaatse, waaronder een traumahelikopter, zo is te zien op bovenstaande beelden.

Bekijk de video van Hart van Nederland hierboven. Meer nieuws? Je kan de beste fragmenten van Hart van Nederland terugkijken op Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's