Onderzoek bevestigt opnieuw: 'Omkoping door Khalid Kasem niet bewezen' (video)

Onderzoek bevestigt opnieuw: 'Omkoping door Khalid Kasem niet bewezen' (video)

Donderdag 4 april om 20:47

Het is niet aannemelijk dat een ambtenaar van Dienst Jusitiële Inrichtingen is omgekocht. Dat is de conclusie van het onderzoek dat het Bureau Integriteit heeft gedaan na de berichten over het mogelijke omkopen van een functionaris door advocaat Khalid Kasem. Het is het tweede onderzoek in de hele affaire en het is ook de tweede keer op rij dat Kasem wordt vrijgepleit. In RTL Boulevard hoorde je de reacties.

Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv.

Onderzoek bevestigt opnieuw: 'Omkoping door <em>Khalid Kasem</em> niet bewezen' (video) Het is niet aannemelijk dat een ambtenaar van Dienst Jusitiële Inrichtingen is omgekocht. Dat is de conclusie van het onderzoek dat het Bureau Integriteit heeft gedaan na de berichten over het mogelijke omkopen van een functionaris door advocaat Khalid Kasem. Het is het tweede onderzoek in de hele affaire en het is ook de tweede keer op rij dat Kasem wordt vrijgepleit. In RTL Boulevard hoorde je de reacties. Bekijk het fragment van RTL Boulevard hieronder. Je kan alle uitzendingen en fragmenten van RTL Boulevard terugkijken bij Gids.tv. RTL Boulevard: 'Jeroen Pauw stapt over van BNNVARA naar PowNed voor talkshow' (video) Bekijk deze video » Geen aanwijzing voor omkoping Khalid Kasem: 'Binnenkort weer om tafel met BNNVARA' (video) Bekijk deze video » BNNVARA: 'Khalid Kasem keert voorlopig niet terug op tv' (video) Bekijk deze video »
TV :
Onderzoek bevestigt opnieuw: 'Omkoping door Khalid Kasem niet bewezen' (video)

Actuele video's

Meer actuele video's