Indrukwekkende docu Coos en de colafles 17 april op NPO 3: bekijk eerste beelden

Indrukwekkende docu Coos en de colafles 17 april op NPO 3: bekijk eerste beelden

Indrukwekkende docu <em>Coos en de colafles</em> 17 april op NPO 3: bekijk eerste beelden Woensdag 17 april kun je kijken naar de indrukwekkende documentaire Coos en de colafles. Coos vertelt hoe hij 25 jaar geleden getraumatiseerd raakte na een ‘grap’ van zijn vrienden. Na het blowen ging Coos out en even later werd hij wakker met een colafles in zijn achterste. Dit incident blijft hem achtervolgen en in de documentaire benadert hij de groep vrienden van toen. Coos vraagt of ze, samen met hem, door middel van virtual reality willen terugkijken naar de gebeurtenissen van toen. Bekijk de eerste beelden van Coos en de colafles in de video hieronder. 3Doc: Coos en de colafles is woensdag 17 april om 21.50 uur te zien op NPO 3. Dit bericht op Instagram bekijken Een bericht gedeeld door ☰ BNNVARA (@bnnvara) Documentaire over dood Cassandra van Schaijk (17) zaterdag op Net5: wat is er gebeurd? Bekijk deze video » De Tokkies blikken terug in documentaire: 'Beroemd geworden met pijn en verdriet' Bekijk deze video » Hélène Hendriks ziet uniek interview Geertruida: 'Ik krijg er kippenvel van' (video) Bekijk deze video »
Vrijdag 5 april om 14:24

Woensdag 17 april kun je kijken naar de indrukwekkende documentaire Coos en de colafles. Coos vertelt hoe hij 25 jaar geleden getraumatiseerd raakte na een ‘grap’ van zijn vrienden.

Na het blowen ging Coos out en even later werd hij wakker met een colafles in zijn achterste. Dit incident blijft hem achtervolgen en in de documentaire benadert hij de groep vrienden van toen. Coos vraagt of ze, samen met hem, door middel van virtual reality willen terugkijken naar de gebeurtenissen van toen.

Bekijk de eerste beelden van Coos en de colafles in de video hieronder. 3Doc: Coos en de colafles is woensdag 17 april om 21.50 uur te zien op NPO 3.

Actuele video's

Meer actuele video's