Hélène Hendriks ziet uniek interview Geertruida: 'Ik krijg er kippenvel van' (video)

Hélène Hendriks ziet uniek interview Geertruida: 'Ik krijg er kippenvel van' (video)

Maandag 1 april om 10:52

<em>Hélène Hendriks</em> ziet uniek interview Geertruida: 'Ik krijg er kippenvel van' (video) Hélène Hendriks en Sander de Kramer zien bij De Oranjezondag het interview van Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida uit de documentaire Kind van Zuid. Daarin is te zien hoe hij afrekende met zijn grootste angst: het geven van een interview vanwege stotteren. Hendriks: 'Ik krijg er kippenvel van.' De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.
Talkshow :

Hélène Hendriks en Sander de Kramer zien bij De Oranjezondag het interview van Feyenoord-verdediger Lutsharel Geertruida uit de documentaire Kind van Zuid. Daarin is te zien hoe hij afrekende met zijn grootste angst: het geven van een interview vanwege stotteren. Hendriks: 'Ik krijg er kippenvel van.'

De Oranjezondag is iedere zondag om 21:30 uur te zien op SBS6. Je kunt alle afleveringen en de beste fragmenten van De Oranjezondag terugkijken via Gids.tv.

Actuele video's

Meer actuele video's