Samenvatting WTCR race 3 Slowakije: Langeveld vierde, Catsburg in de punten

Samenvatting WTCR race 3 Slowakije: Langeveld vierde, Catsburg in de punten

Samenvatting WTCR race 3 Slowakije: Langeveld vierde, Catsburg in de punten Niels Langeveld heeft tijdens het WTCR-weekend in Slowakije goede zaken gedaan. De Nederlander finishte in race 2 al als achtste, maar wist in race 3 zelfs vierde te worden. Nick Catsburg finishte als twaalfde en pakte daarmee ook nog enkele WK-punten. WinstDe overwinning in race 3 dit weekend in Slowakije ging naar Ma Qinghua, die daarmee zijn eerste zege in het WTCR scoorde. Hij hield daarmee Norbert Michelisz achter zich in de zwaarbevochten zege. De Derde plek ging, net zoals in race 2, naar Kevin Ceccon. Lees ook: WTCR 2019 live op tv NederlandersNick Catsburg, andermaal vertrokken van pole position, kon opnieuw zijn eerste startplek niet goed verzilveren nadat zijn Hyundai met technische problemen te kampen kreeg. Hij wist uiteindelijk nog wel als twaalfde te finishen en daarmee een paar punten te pakken. Niels Langeveld kende na zijn top-10 finish in race 2 opnieuw een goede race: Hij pakte een vierde plek, na van een zevende plek gestart te zijn. Tom Coronel finishte als 23e en verdiende daarmee geen punten. Het WTCR-seizoen wordt uitgezonden bij Eurosport. Je kunt alle samenvattingen van het WTCR terugkijken bij Gids.tv. Samenvatting WTCR race 1 Slowakije: Coronel en Catsburg in de top 10 Bekijk deze video » Samenvatting WTCR race 2 Slowakije: Catsburg vierde, top-10 finish Coronel en Langeveld Bekijk deze video »
Sport :
Samenvatting WTCR race 3 Slowakije: Langeveld vierde, Catsburg in de punten

Niels Langeveld heeft tijdens het WTCR-weekend in Slowakije goede zaken gedaan. De Nederlander finishte in race 2 al als achtste, maar wist in race 3 zelfs vierde te worden. Nick Catsburg finishte als twaalfde en pakte daarmee ook nog enkele WK-punten.

Winst
De overwinning in race 3 dit weekend in Slowakije ging naar Ma Qinghua, die daarmee zijn eerste zege in het WTCR scoorde. Hij hield daarmee Norbert Michelisz achter zich in de zwaarbevochten zege. De Derde plek ging, net zoals in race 2, naar Kevin Ceccon.

Lees ook: WTCR 2019 live op tv

Nederlanders
Nick Catsburg, andermaal vertrokken van pole position, kon opnieuw zijn eerste startplek niet goed verzilveren nadat zijn Hyundai met technische problemen te kampen kreeg. Hij wist uiteindelijk nog wel als twaalfde te finishen en daarmee een paar punten te pakken. Niels Langeveld kende na zijn top-10 finish in race 2 opnieuw een goede race: Hij pakte een vierde plek, na van een zevende plek gestart te zijn. Tom Coronel finishte als 23e en verdiende daarmee geen punten.

Het WTCR-seizoen wordt uitgezonden bij Eurosport. Je kunt alle samenvattingen van het WTCR terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Samenvatting WTCR race 3 Slowakije: Langeveld vierde, Catsburg in de punten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV