Suzan en Freek blijven Nederlands zingen

Suzan en Freek blijven Nederlands zingen

Suzan en Freek blijven Nederlands zingen Suzan en Freek hebben een mega-hit te pakken met Als Het Avond Is, ook over de grens is het liefdesduo mateloos populair. Maar het succes in België smaakt nog niet naar meer, het stel blijft gewoon Nederlands zingen en heeft voorlopig niet de ambitie om internationaal te gaan, zo vertellen ze in bovenstaande video van Shownieuws. Mr. Probz krijgt gouden plaat op verjaardag Bekijk deze video » Douwe Bob roept op te stemmen voor Europese Verkiezingen Bekijk deze video » Nieuw boek Sonja Bakker maakt lezer Summerproof Bekijk deze video »
Muziek :

Suzan en Freek hebben een mega-hit te pakken met Als Het Avond Is, ook over de grens is het liefdesduo mateloos populair. Maar het succes in België smaakt nog niet naar meer, het stel blijft gewoon Nederlands zingen en heeft voorlopig niet de ambitie om internationaal te gaan, zo vertellen ze in bovenstaande video van Shownieuws.

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Suzan en Freek blijven Nederlands zingen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: zingen, tv-programma, Shownieuws, video, internationaal, ambitie, populair, avond

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.