Dit zijn de nieuwe deelnemers van Love Island

Dit zijn de nieuwe deelnemers van Love Island

Dit zijn de nieuwe deelnemers van Love Island Vanaf 27 mei is de nieuwe serie Love Island te zien op Videoland. Vandaag zijn de beelden naar buiten gekomen wie de nieuwe deelnemers zijn van het programma. Lees ook: Dit zijn alle deelnemers van Love Island 2019 De programmamakers hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk vrouwelijk en mannelijk schoon te selecteren voor deze Nederlandse editie. Het originele Engelse programma werd in 2015 na jaren afwezigheid nieuw leven ingeblazen. Dat werd al snel een groot succes. Lees ook: Holly Mae Brood debuteert als presentatrice bij Love Island
Entertainment :

Vanaf 27 mei is de nieuwe serie Love Island te zien op Videoland. Vandaag zijn de beelden naar buiten gekomen wie de nieuwe deelnemers zijn van het programma.

Lees ook: Dit zijn alle deelnemers van Love Island 2019

De programmamakers hebben hun best gedaan om zoveel mogelijk vrouwelijk en mannelijk schoon te selecteren voor deze Nederlandse editie.

Het originele Engelse programma werd in 2015 na jaren afwezigheid nieuw leven ingeblazen. Dat werd al snel een groot succes.

Lees ook: Holly Mae Brood debuteert als presentatrice bij Love Island

Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Dit zijn de nieuwe deelnemers van Love Island of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV