Olcay Gulsen breekt met Ruud de Wild om op zichzelf te focussen

Olcay Gulsen breekt met Ruud de Wild om op zichzelf te focussen

Olcay Gulsen breekt met Ruud de Wild om op zichzelf te focussen Olcay Gulsen is niet langer samen met Ruud de Wild. Dat maakte de dj vandaag bekend via Instagram. Olcay werd aan het denken gezet toen onlangs haar ex overleed. Zij en Ruud waren vier maanden samen. Meer tijd voor zichzelf nodig“Daardoor ben ik dingen anders gaan bekijken”, vertelt de zakenvrouw in RTL Boulevard. “Ik was ontzettend verdrietig. Toen merkte ik dat ik veel meer tijd voor mezelf nodig heb. Ik wil eerst mijn eigen gedachten weer op een rijtje krijgen en me daarna weer focussen op andere dingen.” Bekijk de hele video hierboven. Olcay Gulsen stelt gedurfde vraag aan Ruud de Wild: 'Gaan we ooit nog trouwen?' Bekijk deze video » Olcay Gulsen: 'Relatie zonder seks is mijn droom' Bekijk deze video »
Entertainment :
Olcay Gulsen breekt met Ruud de Wild om op zichzelf te focussen

Olcay Gulsen is niet langer samen met Ruud de Wild. Dat maakte de dj vandaag bekend via Instagram. Olcay werd aan het denken gezet toen onlangs haar ex overleed. Zij en Ruud waren vier maanden samen.

Meer tijd voor zichzelf nodig
“Daardoor ben ik dingen anders gaan bekijken”, vertelt de zakenvrouw in RTL Boulevard. “Ik was ontzettend verdrietig. Toen merkte ik dat ik veel meer tijd voor mezelf nodig heb. Ik wil eerst mijn eigen gedachten weer op een rijtje krijgen en me daarna weer focussen op andere dingen.” Bekijk de hele video hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Olcay Gulsen breekt met Ruud de Wild om op zichzelf te focussen of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV