Netflix-serie When They See Us maakt grote indruk: "Het is heel naar om te zien"

Netflix-serie When They See Us maakt grote indruk: "Het is heel naar om te zien"

Dertig jaar geleden vond in het New Yorkse Central Park een verschrikkelijke verkrachting plaats, waarvoor vijf zwarte jongens onschuldig in de gevangenis belandden. Het verhaal wordt nu verteld in de serie When They See Us: "Het is heel naar en ontluisterend om naar te kijken."

Donald Trump
Het is één van de bekendste verkrachtingszaken ooit in de Verenigde Staten, waarvoor vijf 14- en 15-jarige pubers moesten opdraaien. Die zijn door de politie onder druk gezet om te bekennen, wat ze uiteindelijk dan ook deden. Destijds pleitte de huidige president Donald Trump zelfs voor herinvoering van de doodstraf. Strafrechtadvocaat Clarice Stenger bespreekt de serie bij RTL Boulevard.

Bekijk het hele fragment hieronder.

Netflix-serie <em>When They See Us</em> maakt grote indruk: &quot;Het is heel naar om te zien&quot; Dertig jaar geleden vond in het New Yorkse Central Park een verschrikkelijke verkrachting plaats, waarvoor vijf zwarte jongens onschuldig in de gevangenis belandden. Het verhaal wordt nu verteld in de serie When They See Us: "Het is heel naar en ontluisterend om naar te kijken." Nieuw seizoen Black Mirror is confronterende spiegel voor kijkers Bekijk deze video » Donald TrumpHet is één van de bekendste verkrachtingszaken ooit in de Verenigde Staten, waarvoor vijf 14- en 15-jarige pubers moesten opdraaien. Die zijn door de politie onder druk gezet om te bekennen, wat ze uiteindelijk dan ook deden. Destijds pleitte de huidige president Donald Trump zelfs voor herinvoering van de doodstraf. Strafrechtadvocaat Clarice Stenger bespreekt de serie bij RTL Boulevard. Bekijk het hele fragment hieronder.
Serie :
Netflix-serie When They See Us maakt grote indruk: "Het is heel naar om te zien"
Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op Netflix-serie When They See Us maakt grote indruk: "Het is heel naar om te zien" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV