Tussenstand Elfsteden Zwemtocht: 1,4 miljoen euro!

Tussenstand Elfsteden Zwemtocht: 1,4 miljoen euro!

Maarten van der Weijden en zijn vele "mee-zwemmers" hebben met hun Elfsteden Zwemtocht bij elkaar al ruim 1,4 miljoen euro opgehaald voor kankeronderzoek.

Omdat nog niet alle transacties van alle banken binnen zijn, is het daadwerkelijk opgehaalde bedrag hoogstwaarschijnlijk hoger. Volgens de woordvoerdster van 11stedenzwemtocht.nl is dit "dus een veilige inschatting."

Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv.

Tussenstand <em>Elfsteden Zwemtocht</em>: 1,4 miljoen euro! Maarten van der Weijden en zijn vele "mee-zwemmers" hebben met hun Elfsteden Zwemtocht bij elkaar al ruim 1,4 miljoen euro opgehaald voor kankeronderzoek. Omdat nog niet alle transacties van alle banken binnen zijn, is het daadwerkelijk opgehaalde bedrag hoogstwaarschijnlijk hoger. Volgens de woordvoerdster van 11stedenzwemtocht.nl is dit "dus een veilige inschatting." Maarten van der Weijdens tweede poging om de Elfstedentocht zwemmend af te leggen is dit jaar uitgebreid te volgen op televisie en Gids.tv. Zo kun je de zwemtocht volgen via een livestream op Gids.tv. Moeder Maarten van der Weijden super trots op zoon Bekijk deze video » Maarten van der Weijden krijgt knuffel van zijn kids Bekijk deze video »
Nieuws :
Tussenstand Elfsteden Zwemtocht: 1,4 miljoen euro!
Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Tussenstand Elfsteden Zwemtocht: 1,4 miljoen euro! of klik hier als je dit een leuke video vindt:Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV

Wij zijn genomineerd voor Website van het Jaar 2020! Help jij ons om deze prijs te winnen? Klik hier om te stemmen