De Roelvinkjes Passen Op De Winkel 2019: bekijk hier de hoogtepunten

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel 2019: bekijk hier de hoogtepunten

De Roelvinkjes Passen Op De Winkel 2019: bekijk hier de hoogtepunten Dinsdagavond werd de laatste aflevering uitgezonden van het eerste seizoen van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel. Daarom zijn de hoogtepunten van deze reeks door SBS 6 op een rij gezet. De beste momenten van De RoelvinkjesBroers Dave en Donny, vader Dries en stiefmoeder Honoria staken de handen uit de mouwen om op winkels en bedrijven te passen, om de eigenaren wat rust te gunnen. Ze werkten onder meer in een sekstheater en op de visafslag. Het afgelopen seizoen kende heel wat hoogtepunten en daarvan is een mooie compilatie gemaakt. Bekijk de video met een aantal van de beste momenten hierboven. Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv. Dave Roelvink geschokt door nieuw seksspeeltje Bekijk deze video » Dave Roelvink krijgt klap van visboer in De Roelvinkjes passen op de winkel Bekijk deze video »
TV :
De Roelvinkjes Passen Op De Winkel 2019: bekijk hier de hoogtepunten

Dinsdagavond werd de laatste aflevering uitgezonden van het eerste seizoen van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel. Daarom zijn de hoogtepunten van deze reeks door SBS 6 op een rij gezet.

De beste momenten van De Roelvinkjes
Broers Dave en Donny, vader Dries en stiefmoeder Honoria staken de handen uit de mouwen om op winkels en bedrijven te passen, om de eigenaren wat rust te gunnen. Ze werkten onder meer in een sekstheater en op de visafslag. Het afgelopen seizoen kende heel wat hoogtepunten en daarvan is een mooie compilatie gemaakt. Bekijk de video met een aantal van de beste momenten hierboven.

Je kunt elke aflevering van De Roelvinkjes Passen Op De Winkel terugkijken bij Gids.tv.

Jouw mening
Geef hieronder je commentaar op De Roelvinkjes Passen Op De Winkel 2019: bekijk hier de hoogtepunten of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV