Duncan Laurence kan nog niet wennen aan zijn bekendheid

Duncan Laurence kan nog niet wennen aan zijn bekendheid

Het is inmiddels zo'n twee maanden geleden dat Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival won met zijn nummer 'Arcade'. Het heeft geleid tot een overvolle agenda, maar hij kan nog steeds niet wennen aan zijn bekendheid: "Ik vind het nog steeds een beetje gek."

In het hier en nu
Laurence vertelt dat hij wel met beide benen op de grond blijft staan en "lekker in het hier en nu blijft". De zanger kan ook nog steeds genieten van zijn optreden, de winst en alle bijbehorende feestjes op het Songfestival. Nog regelmatig kijkt Laurence zijn optreden terug: "Wow, wat was dit vet!"

Bekijk het hele fragment hieronder.

Duncan Laurence kan nog niet wennen aan zijn bekendheid Het is inmiddels zo'n twee maanden geleden dat Duncan Laurence het Eurovisie Songfestival won met zijn nummer 'Arcade'. Het heeft geleid tot een overvolle agenda, maar hij kan nog steeds niet wennen aan zijn bekendheid: "Ik vind het nog steeds een beetje gek." Duncan Laurence verbaasd over Nederlandse paparazzi: "Waarom is dit nieuws?" Bekijk deze video » Duncan Laurence gehuldigd in geboorteplaats Hellevoetsluis Bekijk deze video » In het hier en nuLaurence vertelt dat hij wel met beide benen op de grond blijft staan en "lekker in het hier en nu blijft". De zanger kan ook nog steeds genieten van zijn optreden, de winst en alle bijbehorende feestjes op het Songfestival. Nog regelmatig kijkt Laurence zijn optreden terug: "Wow, wat was dit vet!" Bekijk het hele fragment hieronder.
Songfestival :
Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Duncan Laurence kan nog niet wennen aan zijn bekendheid of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: eurovisie songfestival, overwinning, Songfestival, winnaar, agenda, fragment, video, vet, zanger, optreden, eurovisie, wennen, pauw, winst, Arcade, duncan laurence, dunclaurence

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.