Kylie Jenner koopt huis van 12 miljoen in Beverly Hills: een kijkje binnen

Kylie Jenner koopt huis van 12 miljoen in Beverly Hills: een kijkje binnen

Kylie Jenner koopt huis van 12 miljoen in Beverly Hills: een kijkje binnen Realityster en ondernemer Kylie Jenner heeft een schitterend huis, ter waarde van 12 miljoen dollar, gekocht in Beverly Hills. Het lid van de Kardashian-clan gaat er zelf echter niet wonen: het is bedoeld als investering. Het huis heeft onder meer zeven slaapkamers en tien badkamers. In de video boven krijg je een exclusief kijkje in de villa. Taylor Swift best betaalde ster van afgelopen jaar met 165 miljoen euro Bekijk deze video »
Entertainment :

Realityster en ondernemer Kylie Jenner heeft een schitterend huis, ter waarde van 12 miljoen dollar, gekocht in Beverly Hills. Het lid van de Kardashian-clan gaat er zelf echter niet wonen: het is bedoeld als investering. Het huis heeft onder meer zeven slaapkamers en tien badkamers. In de video boven krijg je een exclusief kijkje in de villa.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Kylie Jenner koopt huis van 12 miljoen in Beverly Hills: een kijkje binnen of klik hier als je dit een leuke video vindt:
Tags: miljoen, investering, villa, dollar, 12 miljoen, ondernemer, beverly hills, clan, video, waarde, exclusief, realityster

ACTUELE VIDEO'S

MEER ACTUELE VIDEOS »


ACTUEEL TV-NIEUWS

MEER ACTUEEL TV-NIEUWS »


AANRADERS OP TV

Meer van dit soort video’s zien?
Schrijf je in voor onze dagelijkse mail update. Elke dag 6 tv-tips, 6 trending video’s en 6 actuele artikelen over films, tv-programma’s en series.
Bedankt!
Je bent aangemeld voor de nieuwsbrief.