Waarom zelfmoord Jeffrey Epstein voer is voor complotdenkers

Waarom zelfmoord Jeffrey Epstein voer is voor complotdenkers

Waarom zelfmoord Jeffrey Epstein voer is voor complotdenkers Gisterenavond (13 augustus) was Tom Kleijn te gast bij Jinek. Hij gaat in op de zelfmoord van miljardair Jeffrey Epstein en de complottheorieeën die er rondgaan. "Hij zat in een suicide watch, een cel waarin je jezelf bijvoorbeeld niet kan ophangen. Hij had elk half uur gecheckt moeten worden, dat gebeurde niet. Nu komt dat een heleboel complotdenkers natuurlijk heel goed uit." Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv. Miljardair Jeffrey Epstein pleegt zelfmoord in cel Bekijk deze video » Dood Jeffrey Epstein: Slachtoffers opgelucht Bekijk deze video »
Talkshow :
Waarom zelfmoord Jeffrey Epstein voer is voor complotdenkers

Gisterenavond (13 augustus) was Tom Kleijn te gast bij Jinek. Hij gaat in op de zelfmoord van miljardair Jeffrey Epstein en de complottheorieeën die er rondgaan. "Hij zat in een suicide watch, een cel waarin je jezelf bijvoorbeeld niet kan ophangen. Hij had elk half uur gecheckt moeten worden, dat gebeurde niet. Nu komt dat een heleboel complotdenkers natuurlijk heel goed uit."

Bekijk het fragment hierboven. Jinek is elke werkdag om 23.00 uur te zien op NPO1. Je kunt elke aflevering van Jinek terugkijken bij Gids.tv.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Waarom zelfmoord Jeffrey Epstein voer is voor complotdenkers of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV