Woodstock na 50 jaar: "Je kon seks hebben als een vis"

Woodstock na 50 jaar: "Je kon seks hebben als een vis"

Woodstock na 50 jaar: "Je kon seks hebben als een vis" Het hippefestivals der hippiefestivals, Woodstock, viert zijn 50-jarig jubileum. Het festival van drie dagen vol vrede en muziek werd op een boerenveld in het Amerikaanse plaatsje Bethel georganiseerd. Ruim 500.000 mensen stonden uiteindelijk op het veld en genoten van de muziek van o.a. The Who, Santana en Jimi Hendrix. Er werden voldoende verdovende middelen gebruikt, ook door artiesten. Je kon er, volgens een van de bezoekers in '69, "seks hebben als een vis en naakt worden als een vis en dan zwemmen in de modder als een vis." Bekijk het fragment hierboven. Pinkpop bestaat 50 jaar: in 1977 flipte Barry Hay door de LSD Bekijk deze video » Zo zagen de Nederlanders in 1969 de maanlanding Bekijk deze video »
Muziek :
Woodstock na 50 jaar: "Je kon seks hebben als een vis"

Het hippefestivals der hippiefestivals, Woodstock, viert zijn 50-jarig jubileum. Het festival van drie dagen vol vrede en muziek werd op een boerenveld in het Amerikaanse plaatsje Bethel georganiseerd. Ruim 500.000 mensen stonden uiteindelijk op het veld en genoten van de muziek van o.a. The Who, Santana en Jimi Hendrix. Er werden voldoende verdovende middelen gebruikt, ook door artiesten. Je kon er, volgens een van de bezoekers in '69, "seks hebben als een vis en naakt worden als een vis en dan zwemmen in de modder als een vis."

Bekijk het fragment hierboven.

Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Woodstock na 50 jaar: "Je kon seks hebben als een vis" of klik hier als je dit een leuke video vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV