Spectaculaire karatefilm The Karate Kid zie je zaterdag 14 augustus op RTL 7

Spectaculaire karatefilm The Karate Kid zie je zaterdag 14 augustus op RTL 7
Daniel-San en Mr. Myagi op jouw tv

Kijktip :

De in 1984 uitgebrachte film The Karate Kid veranderde het actiegenre van binnenuit en wist vele harten te veroveren. De ontroerende karatefilm The Karate Kid is zaterdag te zien op RTL 7. Je kunt The Karate Kid ook streamen via onder meer Netflix.

Het verhaal
Daniel verhuist samen met zijn moeder naar Los Angeles en merkt dat het moeilijk is om nieuwe vrienden te maken. Hij wordt verliefd op een meisje en wanneer zij door een lokale jeugdbende wordt bedreigd, komt Daniel voor haar op. Zo wordt hij nu het doelwit van pesterijen, uitgevoerd door de Cobra's, een stel fanatieke karatestudenten.

Beoordeling Gids.tv: ★★★★
Eigenlijk doet deze film precies wat ieder klein kotertje overal op de wereld graag doet: trappen en sportief bezig zijn. De relatie tussen Mr Myagi en Daniel(-San) is een feestje om naar te mogen kijken, de muziek en de sfeer zijn uitstekend en je krijgt er nog een prettige finale bij.

Cast
Naast Ralph Macchio (Hitchcock) spelen ook Pat Morita (Mulan) en Martin Kove (Rambo: First Blood Part II) in deze film. Deze productie is geregisseerd door John Avildsen (Rocky).

Voor de fans van The Karate Kid: Op Netflix vind je de serie Cobrai Kai, gebaseerd op Karate Kid.

De film The Karate Kid (1984) wordt beoordeeld met een 7,3 op IMDb en is op zaterdag 14 augustus om 20.00 uur te zien op RTL 7. Daarnaast is de film te streamen via Netflix.


Praat mee
Geef hieronder je commentaar op Spectaculaire karatefilm The Karate Kid zie je zaterdag 14 augustus op RTL 7 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV