Serierecensie: brengt The Handmaid's Tale seizoen 4 vrijheid of oorlog?

Serierecensie: brengt The Handmaid's Tale seizoen 4 vrijheid of oorlog?
June Osbourne is terug!

Film :

Vanaf 30 april staan de eerste twee afleveringen van The Handmaid's Tale seizoen 4 op Videoland. Het vierde seizoen van de populaire Canadese serie ging in februari 2020 al in productie, maar die stopte vorig jaar maart vanwege de coronapandemie. In de finale van seizoen 3 hing het leven van June Osbourne aan een zijde draadje. Lees hier de recensie van The Handmaid's Tale seizoen 4.

Gids.tv bekijkt als eerste alle nieuwe films en series on-demand. Lees hier al onze film- en serierecensies.

86 kinderen op de vlucht
Deze serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Margaret Atwood. The Handmaid's Tale speelt zich af in het duistere Gilead, een totalitaire samenleving die ooit deel uitmaakte van de Verenigde Staten. In Gilead worden vruchtbare vrouwen – de Handmaids uit de titel – gedwongen om kinderen te baren voor de leiders van het land. In de hoofdrol zien we Handmaid June, die besluit te vechten en wraak te nemen op het regime.

Beoordeling van Gids.tv: ★★★★

Deze recensie gaat alleen over de eerste twee afleveringen ('Pigs' en 'Nightshade') van The Handmaid's Tale seizoen 4 (zonder spoilers).

Er verscheen onlangs een teaser van The Handmaid's Tale seizoen 4, waarin June het volgende met trillende stem zegt: "Mijn naam is June Osbourne. Mijn stem is er slechts één, talloze anderen blijven ongehoord. Vrouwen gevangengezet door mannen die nooit meer gehoord worden. Voor die vrouwen vraag ik om gerechtigheid." Het gevoel van woede en onvrede suddert door in de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van deze fantastische serie. Naast de altijd waanzinnige actrice Elisabeth Moss zijn ook Joseph Fiennes (Commander Fred Waterford), Yvonne Strahovski (Serena Joy Waterford), Max Minghella (Nick) en de ijzersterke actrice Ann Dowd (Aunt Lydia) natuurlijk weer van de partij. De verslavingsfactor is weer zeer hoog, en dat doet The Handmaid's Tale toch keer op keer uitstekend. Nog meer goed nieuws: het vijfde seizoen is aangekondigd.

Nieuwe afleveringen van The Handmaid's Tale seizoen 4 zijn vanaf 30 april wekelijks te zien op Videoland. Deze serie bevat 10 afleveringen van ongeveer 50 minuten. Genre: Drama, Sciencefiction, Thriller. IMDb-score 8,4.

Actuele video's

Meer actuele video's

Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws

Aanraders Op TV