Laatste aflevering Bloedland zondag 27 juni te zien op NPO 2

Laatste aflevering Bloedland zondag 27 juni te zien op NPO 2
Bezoek aan het Krugerpark

Kijktip :

Zondagavond (27 juni) is de slotaflevering van het programma Bloedland te zien op NPO 2. In deze laatste aflevering reist Johan Eikelboom naar het Krugerpark in Zuid-Afrika, waar hij de Makuleke-stam ontmoet.

Bloedland gemist? Kijk elke aflevering terug via Gids.tv.

Apartheid
De Makuleke-stam is de eerste bevolkingsgroep in Zuid-Afrika die is gecompenseerd voor het land dat hen in de periode van de apartheid werd afgenomen. Inmiddels boeren ze goed: de Makulekes runnen een luxe resort en daarnaast beschermen ze het land van hun voorouders tegen stropers.

Wijnboer
Eikelboom ontmoet de 71-jarige Gawie, een trotse Khoi - de oorspronkelijke bewoners van dit deel van Afrika. Hij neemt de presentator mee naar de plaats waar zijn beste vriend onder mysterieuze omstandigheden overleed. Wijnboer Charles Back vertelt over de gewelddadige overval, die hij maar net overleefde. Nu zet hij zich in voor een vreedzame en gezamenlijke toekomst.

De slotaflevering van Bloedland is op zondag 27 juni om 22.10 uur te zien op NPO 2. Je kunt elke aflevering van Bloedland terugkijken bij Gids.tv.


Commentaar
Geef hieronder je commentaar op Laatste aflevering Bloedland zondag 27 juni te zien op NPO 2 of klik hier als je dit een leuk artikel vindt:


Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV