Uitstekende actiefilm The Last Boy Scout zie je dinsdag op Veronica

Uitstekende actiefilm The Last Boy Scout zie je dinsdag op Veronica
Klassieker uit oeuvre van Bruce Willis

Kijktip :

Bruce Willis was na zijn doorbraak in Die Hard 'on fire'. De ene na de andere goede film verscheen in de bioscopen, en ook The Last Boy Scout is een uitstekende productie. Deze film is dinsdag te zien op Veronica.

Het verhaal
Joe Hallenbeck was een van de supergeheime agenten van Amerika totdat hij door een meningsverschil met een corrupte politicus zijn baan verloor. Hij heeft zich nu gespecialiseerd als privédetective en is ervan overtuigd dat hij niet lager kan zinken. James Dix heeft hetzelfde probleem. Hij was de ster-footballspeler van zijn team totdat hij van drugsgebruik werd beschuldigd en wentelt zich nu in zelfmedelijden. Joe en James hebben één ding gemeen, de stripster Cory, een cliënt van Joe en de vriendin van James. Wanneer Cory wordt vermoord, zijn de twee gedwongen samen te werken.

Beoordeling Gids.tv: ★★★½
Vooral na Lethal Weapon (1987) zagen we plotseling een enorme toename van 'buddy movies', die zich hoofdzakelijk afspeelden in de politiewereld. Het feit dat de twee belangrijkste personages in deze film aan lager wal zijn geraakt, geeft 'm net dat beetje extra. Op de regiestoel zat Tony Scott, de broer van Ridley, die een reeks uitstekende films heeft gemaakt en ook hier zijn vakmanschap weer laat zien. Gewoon een degelijke, vermakelijke productie.

Cast
Naast Bruce Willis (The Sixth Sense) en Damon Wayans (Lethal Weapon) zijn ook Chelsea Field (Commando) en Halle Berry (Cloud Atlas) te zien in The Last Boy Scout. Deze film is geregisseerd door Tony Scott (Top Gun).

The Last Boy Scout (1991) wordt beoordeeld met een 7,0 op IMDb en is op dinsdag 29 juni om 23.05 uur te zien op Veronica. Genre: actie, comedy. Speelduur: 105 minuten.Actueel TV-nieuws

Meer actueel TV-nieuws »


Aanraders Op TV